Kick-start en god mødekultur efter corona

Vores mødekultur har i 2020 været under opbrud. Danmark er så småt ved at åbne op, og i løbet af foråret vil vi formentlig komme tilbage til flere fysiske møder, end vi har oplevet det seneste år. Men hvordan tager vi det bedste fra de erfaringer, vi har gjort os fra både digitale og fysiske møder, når vi starter op igen?

Cases og inspiration

Nærværet tilbage i mødelokalet

Nærværet tilbage i mødelokalet

“Det kan være en rigtig god idé at gentænke sin mødeform, og det hjælper spillet helt klart med” fortæller Maria Hamm fra ISS

Spillet fra Facilitate gav os en skræddersyet proces, til at optimere vores faste ledermøder. I løbet af spillet fik vi skabt klarhed over ønsker, udbytte samt vejen derhen.

Helt uventet satte det en kreativ proces i gang pga. sit spillende aspekt. Vi kunne samtidig se at vores normale roller flyttede sig og skabte et bedre perspektiv for deltagerne.

Jan Grested

Direktør, Supporters

Det er nemt at blive ’hjemme-blind’, men spillet hjalp os med at få et meta-blik på vores mødestruktur og -kultur.

Det har hjulpet os med at få øje på, hvor og hvordan vi med fordel kan skærpe vores dagsorden og dermed optimere vores tid – og i sidste ende få bedre og mere effektive møder.

Gry Andsager

Teamleder, Gladsaxe Kommune

Her er en tilgang, som aktiverer ALLE deltagere, og på en enkel og naturlig måde bliver der sat gang i kreativiteten og nytænkning.

Alle kan tale frit, og der er ingen ekstern som “kigger over skulderen” eller præsenterer modeller, som har virket for andre – her tænker man selv!

Per Bjørnsholm

Direktør, Bjørnsholm A/S

Går der plejer i de faste møder?

Bliver jeres møder ofte rutineprægede, og er det altid de samme, der tager ordet? Er det uklart, hvorfor I overhovedet holder jeres faste møder? Måske er det ikke så slemt hos jer – endnu.

Kunne I have glæde af at evaluere og skabe mere effektive møder? Erfaringen og forskningen viser, at der er masser af faldgruber på de faste møder i virksomheden.

Men hvad kan vi gøre ved de faste møder, som er blevet et benspænd fremfor et frisk pust, hvor man inspirerer hinanden og spiller hinanden gode? Det er det vi er drevet af hos Facilitate by Frithiof.

Vores mødespil trækker på det bedste fra den danske virksomhedskultur baseret på ligeværd, samarbejde og inddragelse. Filosofien er, at man på den ene side er seriøs, målbevidst og forretningsorienteret – og på den anden side leger, griner og spiller sig frem til en optimering af møderne.

Kontakt mig - jeg vil gerne høre mere om hvordan jeg kan bruge spillet til kick-off møde efter corona