Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de spørgsmål som vores kunder ofte stiller om mødespillet ’Optimér de faste møder’.

 

Hvor mange personer kan være med til at spille?

Spillet ‘Optimér de faste møder’ kan spilles af 2-8 personer, som holder faste tilbagevendende møder sammen fx en ledelsesgruppe, et team eller en afdeling.

 

Hvad gør vi, hvis vi er flere en 8, der holder faste møder sammen og ønsker at spille ’Optimér de faste møder’?

Vi anbefaler, at I deler jeg op i to eller flere mindre grupper og spiller spillet hver især. Herefter kan I lave en fælles opsamling. Ring eller skriv gerne for at få rådgivning og inspiration til, hvordan I kan gøre det, tlf. 70 60 58 50, mail@facilitate.dk

 

Hvor lang tid tager det at spille spillet?

Det tager ca. 2 timer at spille ’Optimér de faste møder’.

 

Hvor lang tid skal jeg bruge på forberedelse inden vi spiller ?

Vi anbefaler, at du bruger ca. en halv time på at kigge spillet igennem og overveje de spørgsmål, der står på ’Velkommen’-arket, der ligger i spilæsken. Du kan også læse ‘Velkommen’-arket her.

 

Hvad får vi ud af at spille mødespillet ’Optimér de faste møder’?

Spillet ’Optimér de faste møder’ er et dialogværktøj, der på en spillende måde guider jer igennem en struktureret og ligeværdig dialog om, hvordan I kan optimere jeres faste møder.

Når I er færdige, har I udarbejdet et beslutningsreferat med konkrete aftaler om, hvordan jeres fremtidige møder skal være fx i forhold til formål, mødestyring, dialogform, frekvens, forberedelse og tidsstyring.

 

Hvor mange gange kan man spille spillet?

Vi anbefaler, at I bruger spillet til at evaluere jeres faste møder fx hvert halve eller hele år. Spillet kan også med fordel bruges i flere forskellige ledergrupper, afdelinger eller team i jeres organisation.

Når I løber tør for referatskabeloner i spillet (der er til 25 spil) kan I købe flere hos os: tlf. 70 60 58 50, mail@facilitate.dk

 

Hvem skal være med til at spille mødespillet ’Optimér de faste møder’?

’Optimér de faste møder’ spilles af alle de personer, der plejer at deltage i det faste møde, som I ønsker at optimere. Det vil sige, hvis det er jeres faste møder i ledergruppen, så er det alle fra ledergruppen, der spiller. Vi anbefaler, at I prioriterer, at alle er til stede, når I spiller, så I kan sikre at der er fuld opbakning og ejerskab til de forandringer, som I beslutter at implementere på jeres fremtidige møder.

 

Kan jeg få inspiration og hjælp til, hvordan jeg kan spille spillet i min organisation?

Ja, vi vil meget gerne give jer inspiration og rådgivning om, hvordan I kan bruge spillet i jeres organisation. Vi hjælper også gerne med inspiration til, hvordan I kan implementere de beslutninger I træffer om at optimere jeres møder. Ring ellers skriv til os: Tlf. 70 60 58 50, mail@facilitate.dk

 

Kan man bruge spillet til at optimere sine faste online-møder?

Ja, I kan godt have fokus på at evaluere og optimere jeres faste online-møder, når I spiller, men spillet er et fysisk brætspil, som kun kan spilles når alle deltagere er fysisk til stede.

(PS: hvis I gør jer erfaringer med at kunne bruge spillet mens nogen deltager via en online-platform, så hører vi meget gerne fra jer med gode tips og tricks til andre kunder.)

 

Kan man spille ’Optimér de faste møder’ online?

Nej. Spillet er et fysisk brætspil, som kun kan spilles når alle deltagere er fysisk til stede.

(PS: hvis I gør jer erfaringer med at kunne bruge spillet mens nogen deltager via en online-platform, så hører vi meget gerne fra jer med gode tips og tricks til andre kunder.)

 

Findes mødespillet ’Optimér de faste møder’ på engelsk – eller andre sprog?

Vi er igang med at oversætte spillet til engelsk, og det er netop blevet testet i et internationalt team i en dansk virksomhed. Ring eller skriv, hvis I har brug for spillet på engelsk eller et andet sprog, og så finder vi ud af, hvornår det det kan lade sig gøre. Tlf. 70 60 58 50, mail@facilitate.dk

 

Findes der andre spil fra Facilitate?

Ja, i november 2021 lancerer vi et nyt spil ‘Medarbejdersamtale om arbejdsglæde’ – læs mere her. Hvis du har idéer eller forslag til nye spil så ring eller skriv til os. Tlf. 70 60 58 50, mail@facilitate.dk

 

Hvor kan jeg købe mødespillet ’Optimér de faste møder’?

Du kan købe spillet her. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os og bestille spillet. Tlf. 70 60 58 50, mail@facilitate.dk

 

Hvad koster det at få leveret spillet?

Vi leverer gratis i hele Danmark.