Samtykkevilkår

 

Samtykkevilkår, når du udfylder øvrige kontaktformularer

Når du på www.facilitate.dk enten enkeltstående eller i forbindelse med tilmelding til et arrangement, tilmelder dig invitationer og nyheder eller udfylder en kontaktformular for at blive ringet op, afgiver du en række personlige oplysninger. Facilitate gemmer disse oplysninger i et CRM-system og anvender dem til at kunne kontakte dig telefonisk eller via digitale kanaler med tilbud om arrangementer, nyheder og tilbud, som vi tror, kunne være interessante for dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke enten direkte via de e-mails du modtager, ved at sende en e-mail til mail@facilitate.dk eller ved at ringe på 70 60 58 50.

Samtykkevilkår, når du tilmelder dig et arrangement

Når du på www.facilitate.dk tilmelder dig et konkret arrangement, giver du samtykke til, at dine oplysninger gemmes i et CRM-system hos Facilitate. Samtidig giver du samtykke til, at vi kan invitere dig til andre arrangementer i fremtiden. Det sikrer også, at vi rent administrativt kan sende dig relevante e-mails relateret til din tilmelding eller fx ringe til dig, hvis arrangementet skulle blive aflyst.

Formål med databehandlingen

Når du har tilmeldt dig invitationer og nyheder eller udfyldt en generel kontaktformular, behandler vi dine persondata til forskellige markedsføringsaktiviteter. Vi behandler og beskytter dine persondata omhyggeligt og i overensstemmelse med lovgivningen inden for databeskyttelse. Vi anvender udelukkende de afgivne data til de formål, som vores samtykkevilkår omhandler. Når du har tilmeldt dig invitationer og nyheder eller udfyldt en generel kontaktformular, giver du samtidig samtykke til, at Facilitate kan kontakte dig via e-mail, SMS eller målrettet digital annoncering på eksempelvis men ikke begrænset til kanalerne Google, YouTube, Facebook og LinkedIn.

Derudover bruges dine data til bedre at forstå vores besøgende på www.facilitate.dk og dermed give dig en bedre brugeroplevelse. Vi sælger ikke disse data til tredjepart.

Du kan læse om Facilitates privatlivspolitik her

 

Opdateret 28. juni 2022