Kickstart en god mødekultur efter corona

Q&A med Maria Hamm

Head of Talent, Development & HSE hos ISS

 

Hvordan har I oplevet, at spillet ’Optimer de faste møder’ kan kickstarte jeres møder?

Vi havde nogle virkelig gode diskussioner og lærte lidt nyt om hinanden. Det havde vi jo ikke gjort, hvis vi havde holdt vores møde som vanligt. Vi fik flere nuancer – og faktisk også mere tid til at lytte til hinanden. Der var plads til det hele. Det er også sjovt at se, hvilke billedkort folk vælger at tale ud fra. Nogle kan man regne ud med det samme, og andre overrasker én – på den fede måde. Man aner jo ikke, hvilke associationer folk får ved forskellige billeder – det er ret lærerigt.

Hvorfor kastede I jer ud i spilformen i ISS? Hvad er det spilformen kan?

For det første trængte vi til at diskutere strukturen på vores mødeform. For det andet ville vi gerne lave noget andet, end vi plejer. Derfor var det både sjovt og belejligt at blive introduceret til spillet. Man får ikke så meget dynamik i rummet, når alle møder foregår på samme måde. Og så er der bare noget hyggeligt over at sidde og spille. Man snakker godt – og det er som om det er et lille frirum.

Hvad kan en organisation som ISS lære gennem et spil som det her?

En sund form for dialog, at man kan bruge hinanden på mange måder, og at man faktisk også kan hygge sig undervejs. Det bliver lidt mere uformelt på en måde. For det er jo pludselig, som om man er i sommerhus og bare sidder og hygger sig, men man er jo på arbejde og vender faktisk nogle ret grundlæggende spørgsmål og værdier hos den enkelte.

Ser I spillet som et godt værktøj til at kickstarte møderne efter Corona? Hvorfor?

Det kan være en rigtig god ide at gentænke sin mødeform, og det hjælper spillet helt klart med. Vi har jo alle været på bar bund med hensyn til at sidde i så mange Teams-møder, så det er vigtigt at få nærværet tilbage i lokalet igen.

Book en gratis præsentation af mødespillet - fysisk eller virtuelt. Udfyld, så kontakter vi dig

Vil du høre mere om, hvordan din organisation kan få gavn af spillet
‘Optimér de faste møder’?

Ring eller skriv: 

Telefon 70 60 58 50 

mail@facilitate.dk