Facilitate udvikler spillende ledelsesværktøjer, der giver større arbejdsglæde

Ledelse skal både være sjovt og seriøst

Der findes et hav af bøger om ledelse, men som leder kan det være dødsvært at omsætte det til noget, man kan bruge i hverdagen. Derfor stiftede vi i 2020 Facilitate, hvor vi udvikler ledelsesværktøjer inspireret af gamification. Værktøjerne giver et konkret og praktisk supplement til ledere, der i en travl hverdag ønsker at optimere og få et frisk pust til deres møder og medarbejdersamtaler.

Når vi leger og spiller, så tør vi noget mere. Vi lægger nogle af vores andre roller og gruppedynamikker væk. Folk tør være lidt mere ærlige.

På den ene side er man seriøs, målbevidst og forretningsorienteret – på den anden side er der plads til at lege, grine og spille sig frem til bedre møder og samtaler. Det styrker samarbejdet og arbejdsglæden, og sikrer, at også den stille medarbejder inviteres ind i samtalen og får taletid.

Med et fysisk dialogværktøj (fremfor en digital platform) er vi mere nærværende. Man har flere sanser i brug, og det øger sandsynligheden for, at man husker informationer og pointer bedre.

Vores værktøjer er plug’n’play. De kræver minimal forberedelse af dig som leder, og ingen konsulenter og kurser.

Læs mere om, hvordan vi udvikler vores ledelsesværktøjer

MØD OS

Søstre med mere end 40 års ledelseserfaring

Udover at vi er søstre, så har vi tilsammen mere end 40 års erfaring inden for ledelse og organisationsudvikling, og vi brænder for at dele vores erfaringer og udvikle nye spillende ledelsesværktøjer i samarbejde med andre dygtige ledere.

Iben Frithiof Kristoffersen har været leder i erhvervslivet i mere end 20 år med roller som virksomhedsejer, adm. direktør og bestyrelsesmedlem. Hun har erfaring fra så forskellige brancher som centralstøvsugere og fertilitetsklinikker. Hun er uddannet HD i Afsætningsøkonomi og har senest taget CBS Executive bestyrelsesuddannelse.

Mette Frithiof Wybrandt har gennem mere end 15 år designet og faciliteret forandringsprocesser og udviklingsprojekter i offentlige og private virksomheder. Hun er uddannet cand.scient.pol. og har som selvstændig konsulent udgivet en række publikationer og værktøjer til mødefacilitering, kompetenceudvikling og borgerinddragelse.

Vil du vide mere om vores spillende ledelsesværktøjer?

Hør mere om vores tanker bag Facilitate og mødespillet i videoen

Sådan udvikles og produceres Facilitates værktøjer

Hør hvorfor og hvordan vi udvikler spillende ledelsesværktøjer i podcasten Den Humane Kapital

Alle Facilitates værktøjer er produceret i Danmark.