Facilitate udvikler spillende ledelsesværktøjer, der giver større arbejdsglæde

Facilitate har en drøm om, at vi kan spille os til bedre møder og samtaler

Spilformatet som dialogbaseret ledelsesværktøj faciliterer både evaluering af faste møder og 1:1 samtaler og giver en fantastisk mulighed for at engagere sig og sikre ejerskab til de beslutninger, man træffer. Med et fysisk brætspil mellem os opnår vi mere nærvær og bliver mere kreative.

Facilitate har udgivet:

Det bedste fra dansk ledelseskultur

Vores spil trækker på det bedste fra dansk ledelseskultur baseret på samarbejde og ligeværdig inddragelse, hvor også den stille medarbejder inviteres ind i samtalen og får taletid.

På den ene side er man seriøs, målbevidst og forretningsorienteret – på den anden side er der plads til at lege, grine og spille sig frem til bedre møder og samtaler.

Ledelsesværktøjerne sikrer, at alle ledere guides sikkert gennem processen med minimal forberedelse.

Læs mere om hvorfor vi hedder Facilitate – og hvad det betyder 

MØD OS

Iben Frithiof Kristoffersen har været leder i erhvervslivet i mere end 20 år med roller som virksomhedsejer, adm. direktør og bestyrelsesmedlem. Hun har erfaring fra så forskellige brancher som centralstøvsugere og fertilitetsklinikker. Hun er uddannet HD i Afsætningsøkonomi og har senest taget CBS Executive bestyrelsesuddannelse.

Mette Frithiof Wybrandt har gennem mere end 15 år designet og faciliteret forandringsprocesser og udviklingsprojekter i offentlige og private virksomheder. Hun er uddannet cand.scient.pol. og har som selvstændig konsulent udgivet en række publikationer og værktøjer til mødefacilitering, kompetenceudvikling og borgerinddragelse.

Hør mere om vores tanker bag Facilitate og mødespillet i videoen.

Hør hvorfor og hvordan vi udvikler spillende ledelsesværktøjer i podcasten Den Humane Kapital