Møder skal være inspirerende og du skal gå derfra sprængfyldt af energi

Igennem årene har vi hørt om og oplevet mange, lange og kedelige møder. Vi har endda selv været med til at holde tilbagevendende møder i en ledelsesgruppe, hvor man glemmer at evaluere sig selv, mødeform, indhold osv.

Derfor blev vi motiveret til at stifte Facilitate by Frithiof ApS og udvikle spillet ‘Optimér de faste møder’.

Spillet trækker på det bedste fra den danske virksomhedskultur baseret på ligeværd, samarbejde og inddragelse. Filosofien er, at man på den ene side er seriøs, målbevidst og forretningsorienteret – og på den anden side leger, griner og spiller sig frem til en optimering af møderne.

… og vi har flere spil på vej. 

MØD OS

Iben Frithiof Kristoffersen har været leder i erhvervslivet i mere end 20 år med roller som virksomhedsejer, adm. direktør og bestyrelsesmedlem. Hun har erfaring fra så forskellige brancher som centralstøvsugere og fertilitetsklinikker. Hun er uddannet HD i Afsætningsøkonomi og har senest taget CBS Executive bestyrelsesuddannelse.

Mette Frithiof Wybrandt har gennem mere end 15 år designet og faciliteret forandringsprocesser og udviklingsprojekter i offentlige og private virksomheder. Hun er uddannet cand.scient.pol. og har som selvstændig konsulent udgivet en række publikationer og værktøjer til mødefacilitering, kompetenceudvikling og borgerinddragelse.