Salgs- og leveringsbetingelser

Her kan du læse om vores salgs- og leveringsbetingelser. Er du er i tvivl om noget, eller finder du ikke svar på det du søger, så kontakt os endelig.

Levering

Vi leverer alle ordrer fragtfrit i hele Danmark.

Leveringstiden fremgår i produktoversigten i vores shop. Har du spørgsmål, eller skal du bruge produktet til en særlig dato, er du altid velkommen til at kontakte os.

Priser

Priserne på Facilitate.dk er ekskl. moms.

Forbehold

Der tages forbehold for force majeure, slåfejl, billedfejl, prisændringer, udgåede varer samt leverandørsvigt.

14 dages fuld returret

Skulle du fortryde dit køb har du 14 dages fuld returret efter modtagelsen af varen. Ved returnering af varer bedes du kontakte os inden på mail eller telefon. Varen skal returneres ubeskadiget og i original emballage. Returfragt afholdes af kunden. 

2 års reklamationsret

Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 2 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en vare ombyttes, repareres eller refunderes varen. 

Mister du eller beskadiger nogle af de mindre dele i spillet (ikke spillepladen og æsken), kan du til hver en tid kontakte os og få tilsendt nye materialer.

Ansvar for tingskade, forvoldt af materiellet

I intet tilfælde er Facilitate ansvarlig for driftstab, tidstab, tabt arbejdsfortjeneste eller andre økonomiske konsekvenstab. Ovenstående begrænsning af vort ansvar gælder ikke, hvis vi har gjort os skyldig i grov uagtsomhed. 

Personlige oplysninger

Facilitate benytter SSL kryptering, hvilket er den højest mulige standard for kryptering og sikkerhed ved betaling med kreditkort på internettet. Personlige oplysninger opbevares med størst mulig sikkerhed.

Se vores privatlivs- og persondatapolitik.

 

Betaling:

Du kan benytte følgende betalingsmåder på hjemmesiden: Kreditkort samt bankoverførsel efter fremsendelse af faktura. Offentlige kunder får tilsendt elektronisk faktura til betaling.

Kontooverførsel:
Der er mulighed for at overføre penge til Facilitates konto hos Nykredit.

Registreringsnummer: 5470 Kontonummer: 2607305

 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på:

mail@facilitate.dk

tlf. 70 60 58 50