Kortere og mere fokuserede møder hos Go Dogo

Hanne Jarmer, der er CEO & founder af Go Dogo, er stor fan af Facilitate mødespillet. På kun 2 timer fik hun sammen med sit team defineret en mødestruktur, som er både mere effektiv og fokuseret. Møderne er nu også uden brug af computer og telefoner, så ingen bliver distraheret.

Hanne Jarmer oplevede, at virksomhedens ugentlige møder ofte var lange, rodede og ineffektive. Hun var klar over, at dette problem skyldtes forskellige personligheder, præferencer og interesser, men kunne ikke finde en løsning. Facilitate-mødespillet ‘Optimér de faste møder’ hjalp Hanne og hendes team igennem en struktureret proces om deres mødekultur, som gjorde en kæmpe forskel.

På kun 2 interessante timer gav mødespillet os den indsigt, vi havde brug for, for at forbedre vores ugentlige møder. Og jeg må indrømme, at jeg var lidt pessimistisk til at starte med, men det har gjort en kæmpe forskel for os!” fortæller Hanne Jarmer.

Møder forkortet fra 1 time til mindre end 1/2 time

Efter at have spillet Facilitate-mødespillet ‘Optimér de faste møder’, har Hanne Jarmer og hendes team oplevet markante forbedringer i deres ugentlige møder. Møderne er nu reduceret fra en time til mindre end en halv time, og teamet har valgt en ny struktur, som er blevet implementeret og alle bakker op om.

Hanne Jarmer og hendes team er blevet mere opmærksomme på hinandens forskellige behov og præferencer, og de har fundet en løsning, der gør, at alle er tilfredse. 

Hanne Jarmer fortæller: “Vi har aftalt en struktur, vi starter til tiden, er forberedte og mødet styres. Vi tager referat, og vi har valgt ikke at have computere eller telefoner på mødet,” hun fortsætter med et smil på læben “og så er vi slet ikke irriterede på hinanden, når mødet slutter “

Mødespillet er lige til at gå til

Mødespillet består af en spilleplade, hvor deltagerne bliver guidet igennem en struktureret og ligeværdig dialog, som tager temperaturen på mødekulturen på de faste tilbagevendende møder og er en effektiv øjenåbner for uhensigtsmæssige vaner og rutiner.

“Spillet er super godt. Let at finde rundt i, og så det er sjovt med billederne, der bliver brugt til at sætte ord på mødekulturen. Det var også – som forventet – lidt smertefuldt ind imellem, når det gik op for os, at vi tidligere har dummet os.”

Et succesfuldt resultat, der stadig fungerer efter et halvt år

Efter mere end et halvt år bruger Go Dogo stadig den mødestruktur, de i fællesskab besluttede via processen i Facilitate-mødespillet ‘Optimér de faste møder’. Spillet har hjulpet med at forbedre deres arbejdskultur og har haft en varig effekt.

”Vi bruger stadig den mødestruktur, som vi udledte da vi spillede for over et halvt år siden – hver uge! :-)” Slutter Hanne Jarmer af.

Go Dogo teamet. Hånden i panden er deres “Dogo!”-tegn, som er det første hunden lærer, når den spiller Go Dogo

Om Go Dogo

Go Dogo er en mindre dansk virksomhed, der holder til i det udviklende miljø Futurebox på DTU’s område.

Go Dogo udvikler tech-baseret aktiviteteslegetøj til hunde. Go Dogo er et intelligent og interaktivt spil, som giver hjernegymnastik til hunde, og lader dem arbejde for godbidder, ved at de løser opgaver i spillet.

Virksomheden blev startet af Hanne Jarmer i 2017, og i dag består teamet af 6 mennesker og 3 hunde.

Få en gratis dialogøvelse til 1:1 samtaler, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev