Case: Supporters A/S

Mere præcise ledelsesmøder

Ledergruppern i Supporters A/S brugte Facilitate spillet ’Optimér de faste møder’ til at evlauere deres ugentlige ledermøder. Ledergruppen består af fire ejerleder, og de oplevede at spillet gav en skræddersyet proces, som skabte klarhed over ønsker, udbytte samt vejen derhen. Gruppen oplevede at de normale roller flyttede sig og skabte en kreative proces og et bedre perspektiv for deltagerne.

 

Resultater:

Konkrete beslutninger til optimering af ledelsesmøderne:

 • Vores mødeafholdelse har fået en endnu bedre mødestyring. Vi har bl.a. indkøbt timeglas til at hjælpe med at runde emnerne af.
 • Agendapunkter bliver fremadrettet afsluttet med et spørgsmål, således det er nemmere at forholde sig til og viser den ønskede retning
 • Derudover har vi spurgt vores kollegaer om mødefrekvenser og kvalitet, hvilket har resultereret i færre og kortere møder
 • Sidst men ikke mindst, har vi besluttet at bruge et framework som hedder Co-Creation. Det benyttes som teknik til at skabe en bedre mødeforberedelse

 

  Ejerlederne siger:

  “Samlet set investerede vi 2 timer. Mod slutningen af spillet fik vi besluttet nogle enkle og helt konkrete tiltag, som vi allerede har sat i værk. Tiltagene har sparet tid og gjort vores møder mere præcise.”

   

  “Spændende mulighed for alle der er trætte af unødvendige møder. 💪 Det er både en tankevækkende og konkret måde at italesætte hvordan interne møder kan forbedres – og så er det endda sjovt 😊”

   

  Om Supporters A/S

  Supporters A/S er en partnerdrevet it-virksomhed, der fungerer som it-afdeling for virksomheder i Danmark og udlandet. Vi har eksisteret siden 2007 og er Microsoft Silver Partner.

  Vi arbejder bedst når vi er på fornavn med vores kunder og har en personlig relation. Vores målgruppe er derfor små og mellemstore virksomheder i størrelsen 10 til 200 it-brugere.